tel   020 6406090

Busje huren Amsterdam

Wilt u een busje huren in Amsterdam? Move Autoverhuur helpt u graag verder. U kunt bij ons namelijk terecht voor het huren van zowel bestelbussen als personenbussen in Amsterdam. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden

Bestelbus huren Amsterdam

Een bestelbus huren in Amsterdam kan uiteraard bij Move. Waar u rekening mee moet houden is de lengte van uw gehuurde bus. Gaat u de bus gebruiken in de binnenstad van Amsterdam? Kies dan bijvoorbeeld voor onze bus met een korte wielbasis (SWB, Klasse A). Tot drie Europallets passen prima in deze bus.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een grotere bestelbus te huren in Amsterdam. Onze bestelbussen met middellange wielbasis (MWB, Klasse B) zijn beschikbaar in diverse dakhoogtes. Zeker iets om rekening mee te houden wanneer u bijvoorbeeld meubels gaat vervoeren.

De grootste bus die u bij ons kunt huren is de Transit Jumbo (Klasse C). Deze bus is geschikt voor het vervoeren van vijf Europallets en ladingen van 4,0 meter lang passen er prima in. Wat u ook wilt vervoeren, met het huren van onze bestelbussen in Amsterdam komt het altijd aan.

Bus huren in Amsterdam

Vertrekt u met een groep personen? Huur dan een bus in Amsterdam bij Move. Wij hebben namelijk bussen voor vervoer van maximaal vijf of negen personen.

Bus huren voor vijf personen
Wanneer er niet meer dan vijf personen mee op reis gaan en u wilt ook nog bagage meenemen, dan raden wij de bus met dubbele cabine (Klasse A) aan. Dankzij de tweede zitrij blijft er genoeg ruimte over voor de bagage.

Bus huren voor negen personen
Vanuit Amsterdam vertrekken met maximaal negen personen kan natuurlijk ook. Voor dit vervoer hebben wij twee varianten, Klasse A en Klasse B. De Klasse B bus is net wat hoger en biedt meer ruimte.

Wat u ook wilt vervoeren, Move autoverhuur helpt u graag verder met het huren van (bestel)bussen in Amsterdam. Wilt u meer informatie? Bel dan 020-6406090 of laat uw telefoonnummer achter in het bel mij terug kader. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Move is de beste plek om goedkoop een busje te huren in Amsterdam.

 

Contactgegevens
 

MOVE Autoverhuur
Ziederij 1
1185 ZD Amstelveen

TEL.     :       020 6406090
K.V.K.  : 53046005
B.T.W. : NL125812838B03
E-MAIL: info@move-autoverhuur.nl

Bel mij terug

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter als u gecontacteerd wilt worden.